4 hele æg
3 æggeblommer
250 g sukker
3 spsk appelsinhonning
175 g hvedemel
3 spsk cacao
1 spsk vaniljesukker
½ spsk bagepulver
1 dl kaffe
saft og skal af 2 appelsiner
3 dl Grand Marnier
75 g smeltet smør.
1. Honning og sukker koges sammen med lidt vand til en sukkerlage og piskes ned i æggene.
Massen piskes, til den er hvid og skummende.
2. Hvedemel, cacao, vaniljesukker og bagepulver blandes og vendes forsigtigt ned i æggemassen.
Derefter tilsættes kaffe blandet med saft og skal af appelsiner og Grand Marnier, tilsidst tilsættes det smeltede smør.
3. Kagemassen kommes i en smurt springform og bages ved 175ºC i ca. 45 min.
4. Kanelcreme: ¼ liter piskefløde piskes let, ½ tsk kanel og 2 spsk sukker vendes i.