2 æggehvider
100 g flormelis (2 dl)
3-4 dl piskefløde
50-75 g mørk chokolade
Kom æggehvider og flormelis i en skål.
Stil skålen over på en gryde med kogende vand og pisk, til massen er tyk og stiv, gerne med en elpisker.
Sprøjt marengsmassen gennem en sprøjtepose i små marengs - eller sæt
dejen på bageplade med bagepapir med 2 skeer.
Bag ved svag varme 125°C 40-45 min., til de er tørre og lette.
Lad kagerne blive kolde.
Pisk fløden til skum. Stil kagerne i pyramide.
"Lim" dem sammen med flødeskum.
Smelt chokoladen og sprøjt den i striber på desserten gennem et kræmmerhus lavet af pergamentpapir.
Tips:
Glaser marengsene på undersiden med chokolade. Anret 2-3 marengs sammen med hindbær, jordbær eller syltede abrikoser og pynt med flødeskum, eller giv en kugle god vaniljeis til.