Har du et soft spot for Toblerone. Heldigvis er det
supernemt selv at lave de søde, trekantede chokoladetoppe i en lidt sundere udgave,
og smagen, der kombinerer chokolade, mandel, vanilje og honning på bedste vis,
er nærmest identisk med den originale.
6 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 1 time. Opskrift
af: Emma Martiny.
# Ingredienser til Hjemmelavet Toblerone:
100 g mørk chokolade
50 g mandelsmør
1 spsk honning
1 tsk vaniljepulver
25 g mandler
*
Beklæd en form på 20x30 cm med bagepapir.
Smelt forsigtigt chokoladen i en lille kasserolle, og tag
den af varmen
Tilsæt mandelsmør, honning og vaniljepulver til kasserollen,
og rør det godt sammen
Hak mandlerne groft, og rør dem i chokoladeblandingen
Fordel nu chokoladen i formen.
Stil den i køleskabet, indtil den er stivnet.
Skær den da ud i mundrette trekanter, og nyd