Logo

Hindbærtrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hindbærtrifli

Billede er indsendt af Klaus Bo

#

400 g friske hindbær

100 g sukker

150 g makroner
6 spsk portvin/sherry
½ l. jordbær yoghurt 
½ l. piskefløde
2 spsk sukker
*
Hindbærrene renses, skæres i skiver, 100 g sukker drysses henover,
Makronerne knuses og kommes i en skål så de dækker bunden.
Hedvinen hældes henover.
Hindbærrene fordeles henover.

Yoghurt og 2 spsk sukker røres sammen.
Fløden piskes stiv og vendes i yoghurten.

Hæld cremen hen over hindbærrene.
Pynt med flødeskum og hindbær.
Lad den stå i køleskab i 4-5 timer.

 


 



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.882 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her