Logo

Hindbærmousse let

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hindbær
Piskefløde
Sukker
 
Hvis du køber frosne hindbær, så tøes de først op.
Hindbærene moses godt og grundigt til en grød, fløden piskes til flødeskum og tilsættes grøden, sidst men ikke mindst tilsættes sukker, hvor meget afhænger af hvor sød du vil have hindbærmoussen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her