Sødt til dessert
8 blade husblas
4 røde grapefrugter
½ tsk ingefær
flydende sødemiddel
1 spsk vaniljebuddingpulver
5 dl let- eller minimælk
*
A. Læg husblassen i blød i koldt vand.
Pres grapefrugterne og mål ½ liter saft af.
Smag saften til med ingefær og sødemiddel.
Opløs husblassen over vandbad og rør den i saften.
Hæld saften i 4 små forme og lad den størkne i køleskab i 3 timer
B. Rør buddingpulveret sammen med 4 spsk mælk, varm resten af mælken op.
Kom det udrørte buddingpulver i og lad det koge op.
Smag vaniljesaucen til med sødemiddel og lad den køle af.
C. Vend grapefrugtgeleen ud på tallerkener og hæld vaniljesaucen rundt om den.
Per Portion 552/132 kJ/kcal. 8 g protein. 0 g fedt. 19 g kulhydrat. 0 g fibre.