Logo

Grand Marnier fromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 blade husblas
2 pasteuriserede æg
2 spsk flormelis
2 spsk grand manier
reven skal af ½ appelsin
2 ½ dl piskefløde
2 spsk appelsinsaft

Pynt:
Mandariner
4 spsk grand manier

Udblød husblasen i koldt vand.
Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad eller i micro-ovn.
Tilsæt appelsinsaft til den smeltede husblas.
Rør husblasappelsinsaften i æggeblandingen, når den er håndvarm.
Vend forsigtig flødeskummet i når æggeblandingen begynder at tykne.

Fordel desserten i 4 portionsglas og stil dem koldt for at stivne.

Pynt med mandariner og kom 1 spsk grand manier over hver portion umiddelbart før serveringen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.642 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her