Logo

Gløggpærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 friske pærer
3 dl vand
1 dl koncentreret solbærsaft
1 stang hel kanel
8 hele nelliker
1 hel ingefær
8 kardemommekerner
2 dl piskefløde
 
Bland vand, saft og krydderier i en gryde, og lad det småkoge i ca 10 min. Skræl pærerne, halver dem og tag kernehuset ud.
Læg pærerne i kogelagen og kog dem møre ca 10 min.
Kom pærerne op i en skål.
Kog lagen ind, så den bliver sirupagtig, og hæld den derpå over pærerne. Lad det hele køle af.
Pisk fløden til skum og server den til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.193 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her