Logo

Gittes æbletærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl smeltet smør
2 dl sukker
3 æggeblommer
2 dl rasp
2 dl hvedemel
3 stiftpiskede æggehvider
4 skrællede æbler
 
Smør og sukker røres, æggeblommer tilsættes et af gangen, hvedemel og rasp
tilsættes.
Til sidst vendes æggehviderne forsigtigt i.
Æblerne skrælles og skæres i snitter.
Et ovnfast fad smøres og drysses med rasp.
Læg lagvis et lag dej og et lag æbler.
Til sidst drysses med rasp på toppen.
Bages ved 225ºC i ca. 30 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her