Logo

Fyldte florentinere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: ca. B min. Ikke fryse-egnede

100 g smør
125 g sukker
kornene fra ½ stang vanilje
75 g majsstivelse
50 g grofthakkede mandler
40 g hakket appelsinskal
Fyld:
2 ½ dl piskefløde
125 g friske jordbær

Rør smør og sukker godt sammen og rør vaniljekorn i.
Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen og rør eller ælt den sammen med fingrene.
Rul den i fingertykke stænger og skær dem i 1 cm brede stykker.
Sæt dem på bagepapir på bagepladen med god afstand - de flyder meget ud.
Bag dem ved 175ºC i ca. B min.
Lad dem svale lidt på pladen, inden de forsigtigt tages af med en paletkniv.
Lige inden servering lægges de sammen med flødeskum og delte jordbær - eventuelt portionsvis eller på et serveringsfad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her