Logo

Jordbærtrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g friske jordbær
100 g sukker
150 g makroner
6 spsk portvin/sherry
½ l. jordbæryoghurt, sødmælk
½ l. piskefløde
2 spsk sukker

Jordbærrene renses, skæres i skiver. Sukker drysses henover, 100 gr. Makronerne knuses og kommes i en skål så de dækker bunden. Hedvinen hældes henover. Jordbærrene fordeles henover. Youghurt og sukker røres sammen. Fløden piskes stiv og vendes i yoghurten. Hæld cremen henover jordbærrene. Pynt med flødeskum og jordbær. Lad den stå i køleskab i 4-5 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her