Logo

Frugtte-ris - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sådan bør næringsstof fordelingen se ud på en dag: 50-60% kulhydrater, 30% fedt, heraf højst en tredjedel i form af mættede fedtsyrer, 10-20% protein.  Sødt til dessert

Sådan bør næringsstof fordelingen se ud på en dag: 50-60% kulhydrater, 30% fedt, heraf højst en tredjedel i form af mættede fedtsyrer, 10-20% protein. Sødt til dessert

 

3 spsk rød frugtte

125 g grødris

2 spsk honning

1 spsk solbærsaft

2 top spsk pistacienødder (ikke saltede)

4 kiwifrugter

*

A. Hæld 3¾ dl kogende vand over frugtteen, lad den trække i 10 min. og si den.

 

B. Bring teen i kog.

Tilsæt grødris, honning og solbærsaft og lad det simre ved svag varme i 20 min. Lad det derefter køle af.

 

C. Hak pistacienødderne fint.

Skræl kiwifrugterne, skær dem i skiver og anret dem på tallerkener sammen med risen.

Drys de hakkede pistacienødder over.

Madopskrift billede

Per Portion 465/110 kJ/kcal. 2 g protein. 3 g fedt. 16 g kulhydrat. 2 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her