1 ananas
1 liter vaniljeis
1 æg
100 g hvedemel
2 små spsk kokosmel
150 tørre hvide brødkrummer
150 g sukker
ca. 1 liter olie
Skræl ananassen og skær 4 ringe og fjern den miderste del, så der kommer et hul i.
Blend resten af kødet til puré og bland det med vaniljeisen.
Lav 4 store kugler og stil dem i fryseren.
Bland hvedemel og æg med ca. 1-1,5 dl vand til en tyk dej.
Dyp først iskuglerne ned i dejen derefter i kokos og brødkrummer.
Stil dem tilbage i fryseren så længe som muligt, gerne natten over.
Kom sukkeret i en lille gryde og lad det karamellisere, når det er gyldent
tilsættes knap 1 dl vand.
Lad det smelte sammen og kom det over ananasringene og lad det stå i en glasskål dækket af film til de er kølet af.
Alt dette kan laves dagen før og så tager resten kun 2 min.
Varm olien op til ca 180ºC og kom iskuglen i, i nogle sekunder til skorpen
er gylden.
Tag en skive ananas og kom en kugle is i midten og hæld noget af
karamelsaucen fra ananassen over isen. Serveres med et samme!