Logo

Fransk citronfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

3 æg delte
100 g sukker
1 ½ citron saft og revet skal heraf
5 blade husblas
2 dl fløde pisket til skum
Pynt: ½ dl fløde
*

 
Æggeblommer, sukker og citronsaft røres godt.

Den udblødte husblas tages op af udblødnings vandet, laves over vandbad og røres i.
Når blandingen begynder at blive jævn, vendes hviderne forsigtigt deri.
Flødeskummet blandes i æggeblommerne før hviderne.
Fromagen hældes i en form og sættes i køleskabet. 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her