Logo

Flamberede æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æbler
3 dl vand
1 ½ dl sukker ribs- eller hindbærgelé
cognac til flambering
 
Skræl æblerne og fjern kernehuset.
Kog dem kort i vand og sukker.
Æblerne skal stadig være faste.
Sæt dem på et smurt fad, og kom gelé i hullerne.
Lad sukkerlagen koge ind til den er tyk.
Hæld den over æblerne, og flamber med cognac.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her