Logo

Figen i armagnac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Figen i armagnac

8 rå figner

2 dl armagnac

5 spsk muscovado sukker

Tilbehør:

½ l vaniljeis

100 g mandler

 

Kog figner i armagnac og sukker i en gryde med låg i 20 min.

Tag fignerne op af gryden og lad dem køle ned. Indkog saften.
Servér figner og saft med vaniljeis og finsnittede, ristede mandler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her