Logo

Ferskenbåde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

2 halve ferskner

2 spsk flødeskum

1 makron

5 mandler

3 tsk grofthøvlet chokolade

 

Kom hver ferskenhalvdel på en desserttal­lerken og fordel flødeskummet i kernehulningen.

Smuldr makronen og grovhak mandlerne og drys over flødeskummet og til sidst den høvlede chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her