Logo

Dampede bananer med bananlikørcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl vand
2 ½ dl rom
300 g sukker
5 bananer
vaniljesukker
100 g chokolade (mørk)
50 g kandiserede violer
5 dl piskefløde
1 dl bananlikør
 
Bananerne dampes let i ca. 10 min. i sukkerlage med rom.
Afkøles i lagen.
Serveres i en dyb portionsskål, pyntes med cremen, groft reven chokolade og kandiserede violer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her