Bund:
3 æggehvider
150 g sukker (1 ½ dl )
150 g mandler (blendede el. hakket fint)
Is:
3 æggeblommer
½ dl sukker
ca. 3 dl piskefløde
120 g Daim
Bund:
Pisk æggehvider og sukker til en stiv masse.
Vend forsigtigt de blendede mandler i.
Hæld dejen i en smurt springform, med bagepapir i bunden.
Bages på nederste ovnribbe i ca 45 min ved ca. 170°. Afkøles.
Is:
Til isen piskes en æggesnaps af æggeblommer og sukker.
Pisk fløden til en tyk flødeskum og vend den let i æggesnapsen.
Hak Daimpladerne groft og kom den i cremen.
Tag lidt fra til pynt.
Læg kagen tilbage i den rengjorte form og hæld cremen over.
Stil kagen i fryseren i mindst 2 timer.
Hvis kagen opbevares længe i fryseren, skal den tages ud ½ time før
servering.
Kagen pyntes evt. med flødeskum og Daim.