Logo

Daim iskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggehvider
180 g sukker
 
Creme:
2 æggeblommer
1 dl sukker
3 dl piskefløde
2 dobbelt Daim
 
Stivpisk æggehvide og sukker.
Bages i en bagepapirklædt rundform ved 150ºC – ca. 1 ½ time.
Afkøles på rist.
Creme:
Pisk æggesnaps af æggeblommer og sukker.
Pisk piskefløden stiv.
Bland det hele sammen.
Grovhak Daimen og bland det i cremen.
Cremen bredes pænt over marengsen.
Pynt med lidt grovhakket Daim og stil kagen i fryseren.
 
Tips: Denne kage er en rigtig børnehit !
Tag kagen op 5 min inden den skal serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her