(meget nem!)
Bund:
3 æggehvider
1 ½ dl sukker
100 g hakkede mandler
Is:
6 dl piskefløde
120 g sukker
3 æggeblommer
½ dl kold kaffe
120 g hakket Daim
Bund:
Æggehvider og sukker piskes til en luftig æggesnaps.
Derefter blandes mandlerne i massen.
Bunden kommes i en smurt springform og bages ved 150°C i 90 min.
Is:
I en skål piskes fløden til flødeskum.
I en anden skål piskes æg og siukker til æggesnaps.
Flødeskummen hældes forsigtigt over i æggesnapsen.
Derefter hældes kaffen forsigtigt i og blandes med massen.
Til sidst kommes Daimen i.
Isen hældes over bunden, når denne er kold, og sættes i fryseren.
Tips:Det gode ved denne is er at den kan "passe" sig selv.
Den kan stå i fryseren uden man behøver at røre i den.
Det kan være en fordel at vente med at komme daimstykkerne, til isen har været i fryseren et par timer. Ellers kan Daim stykkerne finde på at synke til bunds!