Logo

Cognac-slikkerier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 pers.)

100 g hvid chokolade
35 g finthakket marcipan
2 cl Cognac

Smelt 100 g hvid chokolade over et vandbad og tilsæt 35 g finthakket marcipan og 2 cl Cognac.
Rør det til en jævn masse og hæld det over i færdigbagte mandelskåle.
Sæt anretningen på køl et par timer.
Ved servering høvles lidt hvid chokolade over desserten.

Et ekstra pift fås med appelsinchips:
Skær tynde skive appelsiner og drys dem med rørsukker.
Bag dem ved 100º i 30-40 min. til de er sprøde, og brug dem som pynt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her