Logo

Chokoladeskåle med is og bærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g chokolade
½ dl rosiner
1 dl grofthakkede valnødder
½ l. vaniljeis
2 spsk cognac
300 g hindbær eller jordbær
flormelis
papirsbageforme dobbelt

Smelt chokoladen over vandbad og kom ca 1 spsk i hver af de små dobbelte papirsbageforme. Træk chokoladen rundt med skens bagside så den dækker og lad den stivne.
Bland nødder og rosiner med cognac og lad den trækker gerne natten over eller 2 timer

Pisk fløden stiv og tilsæt nøddeblandingen. Fjern forsigtigt papiret fra chokoladeskålene og fyld dem med ismassen og stil dem i fryseren.

Kør ½ delen af bærrene i blenderen og smag til med forsukker og si evt. kerne fra og pynt chokoladeskålene med ½ bær og bærsaucen til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her