375 g chokolade
2-3 kopper smør
6 æggeblommer
6 æggehvider
6 spsk hvedemel
Is:
½ l. fløde
6 æggehvider
250 g flormelis
* Tilberedning
Smelt smør og chokolade i et vandbad.
Pisk æggeblommer i og rør det glat.
Tilsæt hvedemel og rør massen ned i temperatur.
Pisk æggehvider stive og vend det i massen.
Massen fordeles i smurte forme med sukker (brug fx kopper som forme) bages i 12-15 min i 180 ºC.
Is :
Pisk æggehviderne helt stive og kom flormelis i og pisk til en marengs.
Pisk så fløden til skum og vendes i marengsen og der tilsættes lakridspulver.
Hældes i forme (brug fx kopper) og fryses ned.
Appelsinsaft koges ned til en sirup og der kommes skåret litchefrugt i og anrettes rundt om is og chokolade.