Det tager ikke meget
mere end 15-20 min. at blande denne dejlige chokoladecreme, men så skal den
helst lige have lov til at sætte sig i køleskabet en time eller to.
Arbejdstid: 25 min.
Køletid: 1-2 timer. 4-5 personer
#
Creme:
200 g mørk chokolade
2 æggehvider (evt.
pasteuriserede)
50 g sukker
¼ liter piskefløde
Frugt:
¼ frisk ananas
1-2 appelsiner
1-2 passionsfrugter
*
Hak chokoladen groft
og smelt den i en skål over vandbad.
Tag skålen fra
varmen.
Pisk æggehviderne
stive med sukkeret i.
Vend
æggehvideskummet i den smeltede chokolade.
Pisk fløden til
blødt skum og vend dem i chokoladecremen.
Kom evt.
chokoladecremen i sprøjtepose og fordel i 4-5 portionsglas.
Sæt dem i køleskabet
i et par timer.
Bland små stykker
frisk ananas og appelsin med passionsfrugtkerner og server frugten til
chokoladecremen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin