Tilberedt i en airfryer pakker vi en hel plade hvid chokolade
ind i butterdej til en dekadent dessert, der bedst serveres med masser af
karamelsauce.
5 min forberedelse. 10
min kogetid. 4 portioner
# Ingredienser
185 g plade hvid chokolade fx Marabou
1 ark frossen butterdej, optøet
Karamelsauce,
til servering
Is eller flødeskum til servering
* Tilberedning
Læg chokoladen i midten af dejen.
Skær dejen diagonalt i 2 cm brede strimler langs blokkens
lange sider.
Fold de korte ender over blokken.
Fold en stribe wienerbrød over blokken.
Fold endnu en strimmel fra den modsatte side, let
overlappende.
Skift strimlerne over chokoladen, indtil de er helt lukket.
Læg i en airfryer og kog ved 180 °C i 10 min eller til det
er sprødt og gyldent.
Skær i skiver. Dryp karamelsauce over.
Server med is eller flødeskum.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------