Sødt til dessert
5 dl mælk
1 lille pose buddingpulver
vaniljesmag
sødemiddel svarende til 50 g sukker
6 tvebakker
5-6 spsk tør sherry
2 spsk sukkerfri blommemos
500 g blommer
1¼ dl piskefløde
2 tsk hakkede pistacienødder
*
A. Rør 4 spsk mælk med buddingpulveret.
Kog resten af mælken op og bland det rørte buddingpulver i.
Lad det koge i 1 min. under omrøring. Bland sødemidlet i.
B. Dryp sherry over tvebakkerne og smør blommemos på.
Læg dem i bunden og op ad siderne i en glasskål.
C. Skyl blommerne og udsten dem.
Kom halvdelen af blommerne i skålen.
Rør den lunkne budding igennem igen og hæld den over blommerne.
D. Pisk fløden stiv og sprøjt små rosetter på den kolde budding.
Læg resten af blommerne ovenpå og drys hakkede pistacienødder over.
Per Portion 1074/256 kJ/ kcal. 4 g protein. 11 g fedt. 33 g kulhydrat. 2 g fibre