Logo

Blåbær med yoghurt og ahorn- blåbærsirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du vil serverer en super let og lækker dessert, så er dette måske noget for dig? Blåbær med yoghurt og ahorn-blåbærsirup. Den er perfekt til gæster, fordi man ikke skal være væk fra dem i længere tid.

8 pers.

 

1200 g frosne blåbær
5 dl yoghurt naturel

Tilbehør:
6 spsk ahornsirup
½ dl vand
300 g frosne blåbær
2 spsk citronsaft

*


Tilbehør: Bland ahornsirup, vand og blåbær i en lille gryde.

Lad blandingen simre under låg i 5 min.

Hæld blandingen gennem en si ned i en skål og pres indholdet af sien for at få det hele med.
Servér resten af blåbærrene med yoghurt og ahorn- blåbærsirup.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.493 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her