Logo

Azukibudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kop azukibønner
2,5 kop vand
1/8 tsk salt
1 tsk (med top) kouzou/arrowroot

Kog azukibønnerne møre, opløs kouzouen i 3 spsk koldt vand og hæld langsomt i bønnerne under konstant omrøring, indtil buddingen stivner og bliver tyk.
Hældes i en våd skål og afkøles.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her