Logo

Appelsinfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

5-6 blade husblas

2 æg

5 spsk sukker

1-2 appelsiner (usprøjtede)

saft af ½ citron

4 dl piskefløde

 

Udblød husblassen i koldt vand.

Del æg­geblommerne fra hviden og rør blom­merne med sukkeret.

Vask og riv appel­sinskallen.

Pres saften og bland begge dele i æggesnapsen.

Pisk hvider og fløde stive hver for sig.

Smelt husblassen og rør den i æggemassen.

Stil fromagen i køle­skab, til den er halvstiv.

Rør de stiftpi­skede hvider og ¾ af flødeskummet i og hæld det i en serveringsskål. Stil den til­bage i køleskabet endnu 1 time og pynt med det resterende flødeskum og evt. tynde saftige skiver af appelsin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her