Logo

Ahornbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl ris
En knivspids muskatnød
2 æg, let sammenpiskede
¼ tsk salt
2 dl ahornsirup
1 dl rosiner
4 dl sødmælk

Kog risene i letsaltet vand til de er møre, og lad dem dryppe godt af. Pisk æggene godt sammen med ahornsiruppen. Rør mælk, muskatnød og salt i, og derefter ris og rosiner.
Hæld buddingen over i et smurt, ovnfast fad og bag den ved 175° C til den er stivnet (60-70 minutter). Der er nok til 6-8 personer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her