Logo

Æggehvide fromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 blade husblas
½ dl kogende vand
4 spsk sukker
1 tsk Vanille
¼ liter piskefløde, pisket til skum
2 stiftpiskede æggehvider

Fyld: 2 dl tyk, sød ribssaft

Pynt: ribsgelé

Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i ½ dl kogende vand. Sukker og Vanila røres i. Husblasopløsningen hældes på en gang midt i flødeskummet og røres om. De stiftpiskede æggehvider vendes i med let hånd. Fromagen lægges lagvis med tyk ribssaft i en skål og pyntes med gelé.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her