Logo

Jordbærmousse 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg friske jordbær eller ca. 350 g dybfrosne jordbær (let optøede)
citronsaft
sukker efter smag
2 ½ dl piskefløde
2 blade husblas
 
Husblassen sættes i blød i koldt vand.
De friske jordbær skylles med stilk og de 4 flotteste tages fra til pynt.
Resten pilles.
De pillede jordbær kommes i blenderen og blendes groft, citronsaft og
sukker tilsættes alt efter jordbærsorten.
Fløden piskes til lindt flødeskum og jordbærrene vendes i flødeskummet.
Husblassen smeltes i vandbad og tilsættes.
Jordbærmoussen fordeles straks i portionsglas.
Folie lægges over og moussen stilles til afkøling.
Pyntes inden serveringen med jordbær.
 
Tips: Anvendes dybfrosne jordbær ser det bedst ud med 12 bær til pynt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her