Pandekagedejen er
rørt med revne æbler og rosiner og krydret med kanel. Server med en god
vaniljeis uhmm ...
4 personer. Arbejdstid:
30 min. Bagetid: ca. 30 min. Fryseegnet
#
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
3 dl mælk
3 æg
4 æbler
100 g mørke rosiner
50 g smør til
stegning
Tilbehør:
½-¾ liter vaniljeis
1-2 æbler
*
Bland mel,
bagepulver og kanel.
Pisk mælk og æg i
dejen.
Skræl æblerne, og
riv dem groft.
Rør dem i dejen
sammen med rosinerne.
Smelt lidt smør på
en lille pande (ca. 18 cm i diameter) og kom ca. ⅔ dl dej på til en
pandekage.
Steg i nogle min på
hver side.
Fortsæt med resten
af dejen; der bliver ca. 8 pandekager.
Server de lune
æblepandekager med vaniljeis og små sprøde æblestykker.