Logo

Æblekage fra det nye køkken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
Æblegrød:
1 kg Belle de Boscoop æbler
175 g sukker
1 vaniljestang
 
Æblekagerasp:
50 g smør
100 g rasp
50 g sukker
 
Pynt:
2 dl piskefløde
1 tsk sukker
Ribsgele
 
Æblegrød: Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær i stykker.
Kog æblestykkerne møre med suk­ker og en flækket vaniljestang.
 
Æblekagerasp: Smelt smør og sukker og rist raspen gylden.
Læg æblegrød og rasp skiftevis i lag i en smuk glas­skål.
Pisk fløden med sukker, fordel den over æblekagen og pynt med ribsgele.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.320 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her