Logo

Sirupslagkage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

3 dl sirup
175 g mørk farin
2 æg
1½ dl kærnemælk
500 g hvedemel
2 tsk natron
2 spsk kanel
2 tsk nelliker

Fyld:
175 g smør el. margarine
100 g sigtet flormelis
saft af 1 citron ell. 150 g abrikosmarmelade

Pynt:
Glasur el. smeltet chokolade

* Tilberedning

Sirup og sukker varmes i en gryde til sukkeret er smeltet. Massen afkøles i ro.
Sammenpiskede æg og kærnemælk røres i.
Hvedemel, natron og krydderier sigtes sammen et par gange og tilsættes.
Dejen hældes i en velsmurt, melstrøet springform, bages i 40 min ved 165 °C.
Flækkes eller dejen bages fordelt i 3 lagkageforme.
Lagene lægges sammen med smørcreme eller marmelade og dækkes med glasur.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 4.601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her