Logo

Rabarbersnitter til mange

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Ca. 20 personer - Kan fryses og laves til rigtig mange.

# Ingredienser

Bund:
75 g smør
2 æg
80 g sukker
110 g hvedemel
1 tsk bagepulver
½ dl fløde

Frugtlag:
400 g vin- eller jordbærrabarber
100 g sukker

Top:
100 g smør
80 g sukker
½ spsk hvedemel
250 g hakkede mandler

* Tilberedning

Sæt smørret til langsomt at smelte og afkøle.
Pisk æg og sukker skummende, sigt hvedemel og bagepulver i og rør dejen forsigtigt med smør og fløde.
Kom den i en lille smurt bradepande og bag den 25 minutter ved 175 °C.
Skær rabarberstilke i mindre stykker og kog dem til kompot med sukker under låg ved lav varme i 10 min.
Der skal ikke vand ved, men pas på det ikke brænder på.

I en anden gryde kommes ingredienserne til toplaget, og det smelter lige sammen.
Tag kagen ud og kom den let afsvalede rabarberkompot på kagen.
Top med mandelblandingen og sæt kagen i en 200 °C varm ovn og bag færdig i 10-15 min, til mandellaget er sprødt og gyldent.
Afkøles og skæres i mindre rektangulære stykker.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.045 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her