Har du rabarber i haven, har du også verdens nemmeste
dessert lige ved hånden. Pluk et par stængler, og husk at få det nederste af
stilken med. Det er den, der har den bedste smag. Serveres kold med bær og
ristede havregryn.
4 Personer
# Ingredienser
500 g rensede rabarber
4 dl vand
2 dl sukker
1 dl piskefløde
25 g smør
1 dl havregryn
3 spsk sukker
*
Sådan gør du
1. Skær rabarberne i mindre stykker, og kom dem i en gryde
med vand og sukker.
Lad suppen simre i 5 minutter.
2. Lad suppen blive helt kold i gryden. Stil den eventuelt i
køleskabet.
3. Blend den jævn og skummende, når det er tid til dessert.
Vend piskefløden i suppen, eller server som pisket på
toppen.
4. Smelt smør på en pande, og rist havregryn og sukker
indtil gyldent.
Afkøl, og drys på suppen sammen med bær.