Dette er mere et stykke konfekt end en kage. Den lækre
mini-kiksekage passer godt til en kop stærk kaffe. ca. 15 stk. Arbejdstid: ca.
20 min. Smelte-/køletid: 2-3 timer
#
150 g mørk chokolade
125 g usaltet smør
100 g flormelis
1 dl piskefløde
2 tsk knust kaffepulver eller 4-5 pebermyntedråber
*
1 pakke grove digestive-kiks
Knæk chokoladen i mindre stykker, og smelt dem sammen med
smør, flormelis, fløde og kaffe i en skål over vandbad ved svag varme.
Tag blandingen af varmen, lad den køle lidt, og rør i
massen, til den er halvstivnet.
Smag til med flormelis.
Læg chokolademassen lagvis med kiks i en ½ liters form beklædt
med bagepapir.
Sæt kiksekagen i køleskab, og lad den stivne i mindst 2-3
timer.
Skær kagen i firkanter på ca. 3x3 cm, og læg dem i små
papirforme.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin