50 g gær
2 dl skummetmælk
75 g kvark 5+ eller Cheasy A-38
1 helt æg
1 æggehvide
2 tsk sukker
1 tsk salt
500-600 g hvedemel
Fyld:
1 stort syrligt æble, revet
1 spsk rørsukker
1 spsk kanel
1 spsk vaniljesukker
Gæren udrøres i den lunede mælk.
Sukker, Cheasy A-38 og de sammenpiskede æg tilsættes.
Hvedemel og salt blandes og tilsættes gradvist.
Dejen æltes godt og stilles til hævning et lunt sted med et fugtigt klæde over i 25 min.
Dejen slåes ned og rulles ud på en melet bordplade.
Fyldet blandes og smøres ud på ⅔ af dejen.
Dejen rulles sammen til en pølse, således at der sluttes med den del af dejen, der er uden fyld.
Pølsen skæres i ca. 2 cm. Tykke skiver, der lægges på bagepladen, beklædt med bagepapir.
Lad sneglene efterhæve lunt i 15 min.
Bages nederst i ovnen ved 200°C i ca. 20 min.
Tips: Gerne dobbelt portion af fyldet så bliver de bedst