18 stk
Dej:
2 ½ dl skummetmælk
35 g gær
1 æg (str. mellem)
½ tsk fint salt
1 tsk sukker
425 g hvedemel
Fyld:
1 syrligt æble
2 bananer
3 spsk rørsukker
1 spsk stødt kanel
1 dl rosiner
Dej: Lun mælken og opløs gær heri.
Tilsæt det piskede æg, salt, sukker og noget af melet og rør til en jævn blanding.
Tilsæt hvedemel, til dejen kan æltes til en let og blød dej.
Hold evt. det sidste hvedemel tilbage.
Lad dejen hæve tildækket ca. 30 minutter.
Fyld: Befri æblet for kernehus og stilk. Riv det groft.
Mos bananerne og vend dem med æble, sukker og kanel.
Slå dejen ned og ælt den igennem.
Rul den ud til et rektangel.
Fordel fyldet på dejpladen og drys med rosiner.
Rul sammen til en pølse og skær den i skiver.
Læg sneglene på en bageplade med bagepapir.
Bag sneglene ved 185°C i ca. 15-18 minutter.
Fryseegnet: varmes i mikroovnen
Energiindhold: for hele retten 9810 kj, pr. snegl 545 kj