De fleste elsker hindbærsnitter, men disse med nøddetopping
er i særklasse lækre, prøv selv...
16 stk. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 40 min.
#
Dej:
175 g hvedemel
75 g sukker
75 g smør
2-3 spsk koldt vand
Topping:
125 g valnødder eller hasselnødder
2 æg
100 g farin
2 spsk hvedemel
Fyld:
100 g hindbærmarmelade
*
Tænd ovnen på 180 °C.
Bland mel og sukker, og hak det kolde smør i.
Saml dejen med iskoldt vand, og pres den ud i en lille
bradepande (ca. 16x26 cm) foret med bagepapir.
Sæt kagebunden i ovnen i 20 min.
Hak nødderne.
Pisk æggene sammen med farin og mel, og tilsæt nødder.
Smør marmeladen på den forbagte bund, og fordel nøddefyldet
ovenpå.
Sæt kagen i ovnen i 20 min. til den er gennembagt.
Stil kagen til afkøling i formen på en rist.
Løft den kolde kage op ved hjælp af bagepapiret, og skær den
i snitter.
Opbevar dem i en kagedåse.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin