Logo

Gulerodsmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gulerodsmuffins

 

Bag nogle nemme og saftige muffins med gulerødder og valnødder. Du kan pynte dem med almindelig glasur eller flødeostecreme se vores TIPS.

10-12 stk. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 20 min. Fryseegnede

 

#

2-3 gulerødder (180 g)

20 g valnøddekerner

120 g brun farin

1 dl neutralt smagende olie

2 æg

140 g hvedemel

1 tsk stødt kanel

1 tsk bagepulver

2 knsp fint salt

*

 

Skræl gulerødderne, og riv dem fint. Hak valnødderne.

Pisk farin og olie sammen.

Pisk æggene i et ad gangen.

Rør gulerødder og valnødder i dejen.

Sigt mel, kanel, bagepulver og salt sammen, og rør det i dejen.

 

Hæld dejen i 10-12 muffinsforme, og bag dem midt i ovnen ved 180 °C i 15-20 min.

Afkøl kagerne på en bagerist.

 

TIPS: Du kan pynte kagerne med en almindelig glasur rørt af sigtet flormelis og 1-2 spsk kogende vand, eller en flødeostecreme rørt af 25 g blødt smør, 1 tsk vaniljesukker, 100 g flødeost og ca. 150 g sigtet flormelis.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her