Du
skal kun bruge en stor pande til denne dejlige kyllingeret - fuld af smag.
3-4
personer. Arbejdstid: ca. 45 min. -Stege-/kogetid: ca. 40 min.
#
400
g kyllingefilet
100
g røget bacon
2 spsk
olie
salt
og friskkværnet peber
2
store faste kartofler
2
gulerødder
4
fed hvidløg
2
store løg
1
grøn peberfrugt
1
rød peberfrugt
1
stort syrligt æble
2 spsk
tomatpuré
8
cherry tomater
½ tsk
muskatnød
frisk
basilikum
Tilbehør:
grove flutes
*
Skær
kyllingefileter og bacon i terninger, og brun dem i en dyb stegepande med olie.
Krydr
med salt og peber, og steg under omrøring i ca. 10 min. Tag kødet op.
Skræl
kartofler og gulerødder, og skær dem i terninger.
Pil
løgene, og skær dem i både.
Pil
hvidløgsfeddene, og skær dem i skiver.
Rens
peberfrugterne, og skær dem i terninger.
Steg
kartofler og gulerødder på panden i ca. 10 min. under omrøring.
Tilsæt
hvidløg og løg, og steg i ca. 5 min.
Tilsæt
peberfrugter, og steg i yderligere 5 min.
Vask
og udkern æblet, og skær det i store terninger.
Vend
dem i gryden, og fortsæt med at stege og røre i gryden i 5 min.
Rør
tomatpuré i retten, og tilsæt kød, tomater og vand, så rettens konsistens
bliver som en stuvning.
Kog
det igennem i ca. 5 min.
Smag
til med fintrevet muskatnød, salt og peber.
Drys
med basilikum, og server retten med flûtes.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin