Nem og lækker opskrift på Spansk-inspireret kartoffelsalat
med tomat og peberfrugt
Til 4 personer Tilberedningstid: 15 min. Trækketid: ½ time
#
8-10 kogte kartofler
2 forårsløg
3 meget røde tomater
1 grøn peberfrugt
1 bdt purløg
5 spsk olie
2 spsk citronsaft
2 fed hvidløg
salt og peber fra kværn
*
1. Skær kartoflerne i skiver og snit forårsløgene. Bland det
i en skål.
2. Skær tomaterne i skiver, der lægges over kartoflerne.
3. Rens peberfrugten og skær den i tynde ringe, der fordeles
over tomaterne.
4. Klip purløget fint og kom det i en lille skål.
Hæld olie og citronsaft over.
Pres hvidløgsfeddene over og drys med salt og peber.
Pisk det sammen og hæld det over salaten, der ikke skal
vendes.
5. Lad salaten stå koldt, til den skal spises mindst ½ time.