Vores lækre tærte med spinat og rødbede er en dejlig
sommerret, der er velegnet til både frokost og aftensmad. Tærten er let, men
alligevel.
4 personer. Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 1 time 30
min.
# Ingredienser:
1 ds. linser
1 pk. tærtedej
200 g rødbeder, kogte (ikke syltede)
50 g babyspinat
4 æg
¼ l fløde
100 g gedeost
salt og peber
*
Rul dejen ud på tærtens form og prik den med en gaffel og
sæt den på køl.
Skær de kogte rødbeder i passende skiver.
Bland rødbeder, linser og spinat og fordel det i tærten.
Pisk æg og fløde sammen med salt og peber og hæld det i
tærten.
Smuldr sten hen over tærten og bag tærten i en forvarmet ovn
ved 185 °C i 45-60 minutter indtil den gylden og færdig bagt.
Tærten køles af på en bagerist.
Server tærten lun eller kold eventuelt med en grøn salat
Tips: Tærten kan også laves med bønner, kikærter, squash og
friskost.