Har du selv squash i haven, så har du rig mulighed for at
sætte denne smukke ret på bordet.
Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
8-9 små squash med blomster eller 300 g squash
1 fed knust hvidløg (kan udelades)
1 bdt forårsløg
½ spsk olie
2 æg
3 æggehvider
2-3 spsk hakket persille
evt. 125 g cherrytomater (halve)
salt og peber
Tilbehør: rugbrød
*
Pluk blomsterne af squashene og rens dem.
Skær evt. squashene ud i mindre stykker.
Rens forårsløgene og snit dem fint.
Svits squash på en pande med olie 3-4 min. og krydr med
hvidløg, salt og peber.
Tilsæt blomster og forårsløg og steg i 20-30 sek.
Vend det ud på en tallerken.
Pisk æg, æggehvider og hakket persille sammen og krydr med
salt og peber.
Hæld det på panden og bag ved middel varme 5 min.
Læg squash og blomster samt cherrytomater i æggemassen og
bag frittata'en færdig ca. 10 min.
Server med rugbrød.
Tips: Du kan også bruge hele æg: Beregn da 4 æg i alt.
Squash er ofte på tilbud i supermarkederne, så køb lige nogen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin