Nyd de nye, små
rødbeder i juli måned - de er superlækre.
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 20 min. Trækketid: 20 min. Ikke fryseegnet (2 personer)
#
½ kg små rødbeder
1-2 skalotteløg
(finthakket)
2 spsk
balsamicoeddike
1-2 spsk olie
1 bdt brøndkarse
salt og peber
*
Vask rødbederne og
lad rod- og stilkende sidde (ellers koger farven ud i vandet).
Sæt dem over i
koldt, letsaltet vand og lad dem koge ved svag varme 15-20 min. - alt efter
størrelse.
Læg dem straks i
koldt vand og gnid så skræller, top og bund af.
Vend de lune
rødbeder i en skål med skalotteløg, balsamico, salt og peber.
Lad dem trække 20
min.
Vend brøndkarse og olie
i rødbederne og server som tilbehør til kød eller fisk.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin