Server
denne fyldige salat til frokost, som forret eller tilbehør. Udvid evt. med lidt
vesterhavsost eller en blød skimmelost.
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 15
min.
#
125
g frisk spinat
50
g frisésalat eller anden sprød og let bitter salat
125
g bacon
1-2
æbler
1-2
stilke frisk timian eller rosmarin
1 spsk
olie
Dressing:
1 tsk
dijonsennep
1 tsk
honning
1 spsk
æblemost
1 spsk
æblevineddike
1 spsk
olie
salt
og peber
*
Skyl
spinat og salatblade grundigt i koldt vand, og slyng dem tørre.
Skær
bacon i terninger eller strimler, og steg dem gyldne på en middelvarm pande.
Dryp
dem af på køkkenrulle, og tør panden af.
Vask
eller skræl æblerne, udkern dem, og skær dem i både.
Skyl
timianstilkene, og træk bladene af (rosmarin skal hakkes).
Varm
olie på baconpanden, og steg æblerne gyldne og møre, men ikke bløde.
Drys
med timian, salt og peber, og tag dem af panden.
Pisk
dressingen sammen, og vend spinat og salatblade i.
Anret
på to tallerkener, og drys med bacon og æbler.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin