Logo

Rosenkål med nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rosenkål med nødder


Rosenkål smager fantastisk, når blot de tilberedes nænsomt. De må ikke koges bløde rosenkål skal have bid!

Arbejdstid: 10 min. Koge/stegetid: 10 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

300 g rosenkål

15 g smør

35 g hasselnøddekerner

1 tsk citronsaft

½ tsk honning eller sukker

salt og peber

*

 

Rens rosenkålene og kog dem halvmøre i letsaltet vand ca. 3 min.

Læg dem i koldt vand og dryp af i en sigte.

Skær rosenkålene i kvarte og svits dem varme og blanke i en gryde med smør.

Tilsæt grofthakkede hasselnødder og smag til med citronsaft, honning eller sukker, salt og peber.

 

TIPS: Prøv også en salat af fintsnittede rå rosenkål med appelsin- eller æblestykker og lidt fintsnittet rødløg. Vend med en kraftfuld dressing smagt til med en smule sødt (honning eller frugtsaft).

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her